Аз уважавам мъжете! Те подават ръка, отварят вратата, купуват шоколад и цветя. Те са смели. Аз уважавам мъжете. Те казват без въпроси:"няма проблем". И проблем наистина няма. Те идват за нас, изпращат ни до дома и ни завиват с одеяло, харесва им да ни гледат и без грим, хващат ни за ръка, на тях им се струва че сме мънички и трябва да ни прегърнат. Прави са. Те ни защитават, ухаят на скъп парфюм.На тях им е интересно където сме ние. Те търпят капризите ни и казват на приятелите си:"Тя често има твърд и инатлив характер, но пък е толкова красива и аз я обичам". Те ни прощават всичко, въпреки че, ние въобще не им прощаваме. Те са силни. Аз уважавам мъжете,но само МЪЖЕТЕ, а не лицата от мъжки пол!

YOU KNOW YOU LOVE ME! 
X.O.X.O.

2 comments:

  1. Описаното по-горе не е мъж, а мижитурка.

    "ухаят на скъп парфюм" (това па откога е признак за мъжество)?
    "Те ни прощават всичко, въпреки че, ние въобще не им прощаваме"?

    В коя приказка живеете, пикли? Наистина ли си въобразявате, че не мъж, а който и да е ще търпи всичките тези лигавщини? Мъжете са длъжни да ви прощават, а вие не? Гореописаното показва, че авторката си търси не мъж, а кученце, което да дресира и използва.
    Един мъж ще направи горепосоченото само за жена, която ще му отвърне със същото, а няма да хленчи по форуми и по седенки как нямало мъже или всички били еднакви. Мъжът ще направи всичко за една жена, но ЖЕНА, а не за някакво разлигавено к*рв*нце.

    ReplyDelete
  2. Mнението е като гъз, всеки го има, но не на всякъде е уместно да го показва :)

    ReplyDelete