Лесните жени са като репликите на чантите, с които ни заляха Китай и Турция.

Лесните жени са като репликите на чантите, с които ни заляха Китай и Турция.

Всеки може да ги има, мислиш си, че са красиви точно толкова, колкото оригинала, парадираш с тях пред хората, за да създадеш впечатление, че си израснал по социалната стълбица, но все пак знаеш, че вътрешно нещо не е наред. 

Я цип ще се счупи, я евтината кожа ще падне, така е и с жените – повечето от тях предлагат красиви опаковки на достъпни цени, имат много обожатели, защото, както фалшивите чанти, масовите стоки имат много потребители…

Но все пак те никога не могат да имат блясъка, миризмата и качеството на скъпо платената чанта. Точно както и няма как истинската жена да бъде в много ръце, да бъде достъпна за всички и да бъде заобиколена от много верни поклонници.

Истинската жена обикновено е сама, стои на отделна витрина, тя има различни очи, които виждат неща, които са невидими за тълпата. Ще ги познаете по блясъка.

Тя няма криво написани етикети, защото за истинската жена няма упътване. Ако имаш късмета да срещнеш истинската жена, точно както истинската чанта, ще разбереш, че колкото и скъпа, трудна за поддръжка да е чантата, тя може да бъде притежавана единствено от ценител.


YOU KNOW YOU LOVE ME! 
X.O.X.O.

No comments:

Post a Comment