Той е влюбен в мен от тук до звездите (и даже обратно). Той ме обича безумно и смело, и искрено. Той отваря вратите пред мен и затваря безгласното. Държи ме над всичко и всички. Той не носи риза и вратовръзка, но е мил и чаровен, и нежен. Носи Слънцето и гони безлюдното и в усмивката си събира всички надежди. Той е себе си, (много дори). И ме прави щастлива..., до лудост........


YOU KNOW YOU LOVE ME! 
X.O.X.O.

2 comments:

  1. Много силна снимка, и ми допада това, че е в черно бялата гама, винаги съм смятала, че това са най красивите и силно въздействащи фотоси.Силни думи..." Държи ме над всичко и всички. Той не носи риза и вратовръзка, но е мил и чаровен, и нежен. Носи Слънцето и гони безлюдното и в усмивката си събира всички надежди. Той е себе си...." е кой не иска да иам такъв смел и силен човек,който да те поставя да пиадестал над всичко и всеки/. Това е мъжа мечта хахаха макар и почти неосъществима вече хахах Пишете страхотно, надявам се да продължавате да го правите за нас.

    ReplyDelete
  2. Благодаря, ви за милите думи, но искам да уточна, че почти нищо в сайта не е писано от мен, за да не оставате с грешна предства. Всичко е цитати, които са ми направили впечетление и един вид ги съхранявам в блога си.

    ReplyDelete